Promoties Toetsen

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Piano kopen? Bij Van de Moer Instruments!

Op zoek naar een instrument om je handkunsten uit te breiden? Toetsinstrumenten zijn heel mooie instrumenten waarmee je prachtige muziek kan produceren. En laat Van de Moer Instruments daar net de specialist in zijn. De toetsinstrumenten bij Van de Moer Instruments zijn heel uitgebreid: je vindt er verschillende soorten voor verschillende genres. Fan van de digitale piano? Dat model is makkelijk te hanteren, kan je aansluiten op geluidsbronnen, kan je beoefenen met een hoofdtelefoon en de prijs ervan valt eveneens goed mee. Het keyboard kan heel wat verschillende stijlen aan en kan je ook online kopen bij Van de Moer Instruments. Ook voor een digitale piano ben je hier aan het juiste adres. Dat is een piano die de klank en feel van een akoestische piano nabootst. Met het instrument heb je echter veel meer mogelijkheden: opnemen, componeren, arrangementen maken en andere klanken dan die van een piano oproepen,... Verder behoort ook de Stage piano tot ons aanbod. Deze digitale piano kan snel opgesteld worden en kan tijdens het vervoer tegen een stootje. Op zoek naar een midi keyboard? Dat masterkeyboard wordt gebruikt om aan te sluiten op een geluidsgenerator of computer.

Je kan je piano kopen in de webshop Van de Moer Instruments. Je vindt er ook de gepaste accessoires om je toetsinstrumenten in te vervoeren en te optimaliseren: krukken, boxen, pianobanken, pianotassen, volumepedalen, stalen dragers en veel meer.    

Neem een kijkje in ons aanbod piano's

Welk instrument je ook zoekt, je kan terecht bij Van de Moer Instruments. Bezoek hen op de Moorselbaan in Aalst of neem een kijkje in de webshop. Zoek in het ruime aanbod naar gitaren, toetsinstrumenten, orgels, blaasinstrumenten, drums, DJ-materiaal, studio materiaal en veel meer. Hou je ervan om het licht en geluid te regelen tijdens optredens of op kleinere feestjes? Bij Van de Moer Instruments vind je ook verschillende producten voor licht en geluid. Dat alles en je piano online kopen is heel gemakkelijk in de webshop. Bestel je producten en kies uit verschillende betaalmethodes zoals Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact en iDeal.

Op zoek naar een piano? Reken op Van de Moer Instruments

Je kan je piano kopen met korting bij Van de Moer Instruments. Sommige instrumenten beschikken niet over een ingebouwde speaker, maar aparte versterkers kan je bij ons ook bestellen. Bij elke categorie vind je een promotie hoekje waar je verschillende instrumenten met korting kan vinden. Zo betaal je hier nooit te veel. Benieuwd naar de laatste nieuwe acties en interessante weetjes? Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van alle nieuwigheden bij Van de Moer Instruments.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (1)
 2. € 1.000,00 - € 1.999,99 (2)
 3. € 2.000,00 - € 2.999,99 (3)
 4. € 3.000,00 en daar boven (3)
Merk
 1. Roland (3)
 2. Yamaha (4)
 3. Nord (2)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Nord
 2. Roland
 3. Yamaha
Prijs
 1. 438
  3896
Promotie
 1. On Sale (9)