Catalogus
Filter op

Gitaar & Bas

Gitaar en bas kopen: online bij Van de Moer Instruments

Ben jij een beginnende of professionele gitarist? Dan kan je vast en zeker terecht bij Van de Moer Instruments. Wij bieden een ruim assortiment instrumenten aan waaronder gitaren en andere snaarinstrumenten. Zo vind je er elektrische gitaren, akoestische gitaren, basgitaren, klassieke gitaren, maar ook de viersnarige ukelele, achtsnarige mandolines,  banjo’s. Alhambra, Hudson, Jackson, Salvador Cortez, Vintage, Stagg en Yamaha zijn een aantal van de bekende merken van de gitaren. Willen de allerkleinste een instrument bespelen? Daarvoor heeft Van de Moer Instruments gitaren in kleine vormen: ½ tot ¾ en 4/5 zijn beschikbaar in onze winkel.

 Niet enkel de snaarinstrumenten zelf, maar ook verschillende accessoires zijn beschikbaar in de webshop: gitaar- en basversterkers kan je er onder meer kopen van de merken Marshall, Blackstar, Hughes & Kettner, Fender en Eden. Eveneens gitaaronderdelen, kabels, statieven, tassen, voedingen en snaren kan je online kopen bij Van de Moer Instruments. Gitaar en bas online kopen dat kan bij Van de Moer Instruments. Wij voorzien een laagste prijs- en kwaliteitsgarantie. Als het gewenste product zich in ons magazijn bevindt, dan heb je het na 1 tot 3 dagen bij jou in huis.  

Van de Moer Instruments: jouw muziekpartner

Van de Moer Instruments is jouw muziekpartner voor alle soorten instrumenten. Daarnaast zijn er ook verschillende producten om je te voorzien van het beste licht en geluid. Heb je ambities om je gitaarskills op te nemen in een studio? Dan vind je bij Van de Moer Instruments verschillende microfoons, hoofdtelefoons, maar ook software om alles perfect op te nemen. Gitaar en bas online kopen, maar ook veel meer kan dus heel gemakkelijk bij Van de Moer Instruments.   

Promo gitaar en bas

Gitaar en bas online kopen bij Van de Moer Instruments kan ook met korting. Ga eens een kijkje nemen bij de promo gitaar en bas en vind zo verschillende instrumenten met korting. Zo betaal je nog minder voor je favoriete instrumenten. Van de Moer Instruments biedt daarbij minimaal 3 jaar garantie en geven professioneel advies. Is je instrument beschadigt en heeft het nood aan een herstelling? Van de Moer Instruments heeft een eigen hersteldienst waar je met elk instrument terecht kan. Twijfel niet meer en neem een kijkje in het ruime aanbod van Van de Moer Instruments.