Orgels

Klassieke orgels, onze specialiteit

Bekijk onze realisaties

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Orgel kopen bij Van De Moer Instruments

Orgels zitten bij de Van De Moers in het bloed: zowel vader Ray, de vroegere zaakvoerder, als Bert, de huidige uitbater, genoten een klassieke opleiding in de kunst van het orgel spelen. Al die jaren expertise en ervaring maakt dat Van de Moer Instruments exclusief en gecertificeerd hoofdverdeler is van de orgels van Domus en Johannus. Deze merken hebben een unieke positie veroverd in de wereld van het orgel door hun unieke kwaliteit en afwerking en hun niet aflatende research naar nieuwe technologieën die hun instrumenten naar nog grotere hoogten tillen. Naast klassieke orgels kan je bij Van de Moer Instruments ook terecht voor jazz orgels, hauptwerk orgels, ... Wil je een orgel kopen? Dan heten we je welkom in onze webshop!    

Het orgel: triomfantelijkste der instrumenten

Het orgel is een relatief oud muziekinstrument: het dateert van de derde eeuw voor Christus. Bij de Grieken en de Romeinen speelde het instrument al een belangrijke rol bij plechtigheden. Later dook het ook op in de christelijke kerk, ondanks de argwaan van de vroege kerkvaders tegenover instrumentale muziek. Het orgel bestaat uit deze onderdelen: pijpen, windlade, kanalen, balg, ventielen, toetsen en koppeling van toets naar ventiel.

Er zijn verschillende soorten orgels die gebruikt worden voor verschillende doeleinden: in de kerk, thuis, in het theater of bij concerten.

Bestel een orgel in enkele muisklikken

Sinds jaar en dag is Van de Moer Instruments dé specialist in het verdelen, plaatsen, verhuren en herstellen van klassieke orgels. Vroeger heette de winkel ‘Orgelmelodie’, maar ook vandaag nog is Van de Moer Instruments de referentie op het gebied van orgels. Een orgel kopen doe je dan ook in alle veiligheid in onze webshop. Twijfel je nog over welk instrument het meest geschikt is voor jouw wensen? Neem dan zeker contact op met ons en we helpen je graag verder. Bovendien kan je bij Van de Moer Instruments GRATIS een orgel voor een periode uitproberen in jouw vertrouwde omgeving. Wij leveren dan gratis het orgel, jij test hoe het instrument uitpakt in jouw kerk of huis. Volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.

Winkelen per

Momenteel zoekt u op:

 1. Promotie: On Sale Filter verwijderen

Selectie verfijnen

Categorie
 1. ()
Prijs
 1. € 0,00 - € 9.999,99 (1)
 2. € 10.000,00 en daar boven (1)
Merk
 1. Hammond (1)
 2. Domus (5)
 3. Johannus (2)
 4. Viscount (6)
Winkelen per

Currently Shopping by

 1. Promotie: Filter verwijderen On Sale

Selectie verfijnen

Categorie
  1. Jazz Orgels
  2. Klassieke Keyboards
  3. Klassieke Orgels
  4. Promo Orgels
Merk
 1. Domus
 2. Hammond
 3. Johannus
 4. Viscount
Prijs
 1. 994
  12596
Promotie
 1. On Sale (14)