Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!

Nord Nord Piano 4

Nord Piano 4. De vierde generatie van de gerenommeerde Piano-serie van het Zweedse merk Nord. Een toesten met de mooiste pianoklanken, het beste toetsenbed in stijlvolle rode metalen behuizing.
€ 2.379,00
Vergelijken

Levertijd op aanvraag

SKU
VDM_0019682

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Nord Piano 4

Nord pakt opnieuw uit met een nieuwe versie van de Piano. De vierde generatie van deze gerenommeerde serie bundelt meer polyfonie, een uitstekend Triple Sensor toetsenbed en de gevierde Nord Virtual Hammer Action technologie.

De meest authentieke pianoklanken


Bij Nord kan je altijd de laatste en meest authentieke samples verwachten en ook deze Piano 4 is boordevol Grands, Electric en Digital Pianos uit de Nord Piano Library. Dit is een geluidsbibliotheek van Nord's beste samples die het authentieke karakter van de bestklinkende piano's perfect simuleert. Er is aan elk detail, elke nuance gedacht. Enkel Nord piano's kunnen zo realistisch en authentiek echte akoestische piano's simuleren. Deze geluidsbibliotheek wordt vaak ge-upate en is bovendien volledig gratis voor elke Nord speler.

De Virtual Hammer Action technologie, die al in de Nord Piano 3 zat, wordt nu gecombineerd met het Triple Sensor keybed: wat resulteert in een preciezere hameraanslag en gevoeligheid. Ook denkt Nord aan al het mechanische van een akoestische piano. Dynamic Pedal Noise bootst het mechanische geluid van het aanslagen en loslaten van de dampers realistisch na. Ten slotte klinken de boventonen en resonanties door de Advanced String Resonance software.  

De Piano Sectie beschikt nu over verschillende filters die zachte, mid en briljante klanken ondersteunen.

Sample synth sectie


Naast een updated Piano library heeft Nord ook het bekende Nord Sample Library 3.0. Dat is een fantastische selectie sound met onder andere de legendarische Mellotron en Chamberlin. Je kan elke sound en patch vervangen of verwisselen met de Nord Sound Manager. Je kan je eigen samples toevoegen in het toestel met de Nord Sample Editor software voor Windows en Mac.

Effecten als de klassieke stomp boxes

De piano en sampleklanken nog meer je eigen maken door de grote selectie stereoeffecten die gemodelleerd zijn naar de klassieke stomp boxes. Je kan elk aanpassen met een draaiknop. Effecten waar je uit kan kiezen zijn: Tremolo, Phaser, Chorus, Pan, Wah, RM, Flanger, Vibe, EQ, Delay en Reverb.

Performance


Naadloze transities bij het switchen tussen geluiden en programma’s terwijl je speelt dankzij de nieuwe Seamless Transitions functie. Daarnaast kunnen er nu zoals bij de Stage 3 en Electro 6 split crossfades ingesteld worden op de 7 verschillende split punten voor een vloeiende overgang tussen de split zones.

Ten slotte is er een nieuwe verfijnde Organize mode. Zo kan je gemakkelijker knippen, plakken en verplaatsen om jouw Patches of Programs gemakkelijker te ordenen. Je kan je samples alfabetisch, numeriek of per categorie ordenen of via de Numeric Pad Mode rechtstreeks naar een patch navigeren door het Program-nummer in te voegen.

Hoe verschilt de Piano 4 van de Piano 3?

- Nog meer uitgebreide polyfonie in de piano sectie (120-stemmig)
- Piano Filters met dedicated EP Tines Mode
- 512 MB Memory (het geheugen van de Piano 3 verdubbeld!)
- Meer uitgebreide Polyfonie in de Sample sectie
- Bright mode Reverb
- Seamless Transitions om vlot tussen Programs te switchen
- 7 Split Points met optionele Split Point crossfades
- Verfijnde Organize Mode om snel je al je Programs te ordenen
- Numeric Pad Mode voor instant access

Alternatieven

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 1.399,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 1.099,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 1.799,00
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 2.089,00

Accessoires

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 127,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 99,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 89,00
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 127,00
Klantenreviews

Populaire reviews

geen reviews