Skip Navigation Links

rockschool jamstudio vzw

Altijd al gedroomd dat je een instrument kon leren bespelen zonder die eindeloze theorielessen en notenleer te hoeven doorlopen? Dan is VZW JAMSTUDIO misschien iets voor jou: onze muzieklessen brengen je immers onmiddellijk naar de praktijk en verlopen volledig individueel en interactief! De lessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en jouw persoonlijke smaak. Gedaan met het afhaspelen van ‘verplichte kost’: leer spelen met de muziek die jij zelf graag hoort. Ons team van ervaren muzikanten staat je stap per stap en individueel bij en laat je groeien in je eigen tempo. Heb je de basis onder de knie, dan kan je doorgroeien naar onze lessen samenspel: samen met andere leerlingen van jouw niveau vorm je je eerste echte band. Voor deze ‘Jamstudio Bands’ voorzien wij ook regelmatig podiumkansen. Kortom, VZW JAMSTUDIO begeleidt je van je eerste oefeningen tot een plek ‘in the spotlights’!

VZW JAMSTUDIO voorziet cursussen op jouw maat voor volgende instrumenten:

 • Gitaar

  Gitaar

  Als gitarist mag je samen met de zanger(es) het publiek bespelen met geweldige riffs en gitaarsolo’s. Jij zorgt ervoor dat het publiek op de knieën valt en spontaan begint mee te spelen op hun luchtgitaar. Of dat het publiek in het rond springt op één been met een plastieken gitaar in de hand. Ook kan je met je akoestische of klassieke gitaar zorgen voor een intiem moment met songs waarbij het publiek de aanstekers boven haalt en de lucht in steekt. Of het nu klassieke, akoestische of elektrische gitaar is dat je wil spelen. Op basis van noten, tabs of akkoorden. Bij ons kan het allemaal. Aan de hand van bekende songs worden de verschillende noten, akkoorden en technieken aangeleerd. Alle lessen worden aangepast aan je niveau, kennis en muziekgenre.

 • Piano / Keyboard

  Piano / Keyboard

  Mozart, Beethoven, Chopin,… Allemaal bekende voorbeelden van pianisten in de klassieke wereld. Maar ook in de pop- rockwereld zijn er bekende voorbeelden denken we maar aan Ray Charles, Elton John, Jamie Cullem,… Als pianist kan je de muziek wat intiemer maken, maar ook songs gewoon compleet maken. Met keyboard kan je de muziek aanvullen met allerhande klanken die in jouw instrument zitten (denk maar aan trompet,sax,violen,percussie,…) Wil jij aan de slag op de toetsen? Schrijf je dan maar in voor piano of keyboard lessen. Je leert aan de hand van bekende songs de noten op je klavier terug te vinden.

 • Drum

  Drum

  De drummer van de band staat in voor het tempo en ritme van de song. Je bent als het ware het kloppende hart van de band. Jij bepaald wanneer het nummer begint en eindigt. Je staat in voor opzwepende ritmes die het publiek spontaan doen meebewegen, springen, dansen, headbangen, … Is drummen iets voor jou? Schrijf je dan in voor drumlessen. Deze drumlessen worden individueel geven. Aan de hand van bekende songs worden de verschillende ritmes aangeleerd. Ook wordt er gewerkt aan de verschillende drumtechnieken zodat je af en toe ook wel eens een drumsolo in een nummer kunt steken. Alle lessen worden aangepast aan je niveau, kennis en muziekgenre.

 • Basgitaar

  Basgitaar

  Als bassist ben jij diegene die samen met de drummer de “groove” bepaald van een nummer. Jij geeft de aanzet en de rest van de band kan daarop verder bouwen. Laat de Marcus Miller, Flea, Cliff Burton ofJaco Pastorius in je loskomen en schrijf u in voor lessen basgitaar. De lessen basgitaar worden gegeven aan de hand van bekende songs waarop je kan meespelen. Ook de verschillende bastechnieken worden onder de loep genomen. Alle lessen worden aangepast aan je niveau, kennis en muziekgenre.

 • Zang

  Zang

  Hier hebben we de “leader of the band”. Jij bent het gezicht en de stem van de band. Jij zorgt voor spektakel op het podium en interactie met het publiek. Mooie en goed gezongen teksten zorgen ervoor dat het publiek begint mee te zingen. Aan de hand van bekende liedjes worden zangtechnieken aan geleerd. Want een mooie stem begint bij een goede zangtechniek. Alle lessen worden aangepast aan je niveau, kennis en muziekgenre.

 • Samenspel

  Samenspel

  Heb je zin om in een band te spelen, of heb je al een band? Bij ons kan je ook terecht om te leren samenspelen. Wij stellen groepjes samen met de muzikanten van de verschillende instrumentlessen en begeleiden jullie bij het spelen van songs. Heb je een band en wil je een beetje coaching? Is je band niet compleet en zoek je naar die ene gitarist of zanger(es) of … Wij kunnen je groep compleet maken met onze leerlingen. Het is de bedoeling dat we samen werken naar een optreden toe. Want wat is er leuker dan het publiek te entertainen met opzwepende muziek?

 • Muzix

  Muzix

  Van de Moer Instruments werkt ook intens samen met andere gepassioneerde muziekleraars en -scholen. Zo is Muzix, een project uit Boechout, één van onze partners. Bij Muzix kan je niet alleen terecht voor muzieklessen, maar ook voor unieke musicalstages.

  www.musicalstages.be

  www.denieuwemuziekschool.be

  www.stevenverhelst.com

  TEL 0486 72 07 43

   

 • Muziekhuis 44

  Muziekhuis 44

  Ook een uniek project die wij graag ondersteunen is Muziekhuys 44, een bijzondere muziekschool in Lier waar je terechtkan voor viool, orgel en clavecimbel.

  www.muziekhuys44.be

  B. Van Hoolstraat 44, 2500 Lier

  Bart (klavieren) 0475/905.199 & Martine (viool) 0475/433.395

  Info@muziekhuys44.be


Waar en wanneer?

Alle lessen gaan door boven de winkel van Van De Moer Instruments. Eénmaal per week krijgt u een half uurtje les, volledig individueel. Het tijdstip van je les spreek je af met je leraar. Dit kan op woensdagnamiddag en -avond, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag doorlopend. Om af te spreken met je leraar laat je best even je gegevens achter in onderstaand formulier. Je leraar zal je dan zo spoedig mogelijk contacteren.

Schrijf nu in
Meer info

Voor meer info over instrumenten: 
info@vandemoer.be

Heb je nog vragen?

Mailen naar: 
jamstudio@vandemoer.be
of bellen naar 
053/21.37.29

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hiernaast, door te mailen naar jamstudio@vandemoer.be of te bellen naar 053/21.37.29.

Waar vind je ons

Alle lessen gaan door boven de winkel Van De Moer Instruments

Moorselbaan 122
9300 Aalst

Inschrijvingsformulier