Catalogus
Filter op

Linkshandig

Linkshandige gitaren kopen: Online bij Van de Moer Instruments

Hou je van gitaarspelen en speel je linkshandig? Geen probleem. Bij Van de Moer Instruments vind je ook voor linkshandigen een uitgebreid aanbod. Je vindt er toffe gitaren voor allerhande genres. Verschillende merken zoals Ibanez, Fender, Yamaha, Lag en veel meer zijn aanwezig en mogelijk voor linkshandige gitaren. Online kopen kan bij Van de Moer Instruments. De Yamaha FG8201 is bijvoorbeeld een heel toffe akoestische gitaar. Toch liever wat ruiger? Dan is de Ibanez RG421 eenvoudig maar erg stoer. Van klassiek tot stoer, je vindt alle soorten linkshandige gitaren in het assortiment.

Van de Moer Instruments: voor instrumenten en accessoires

Bij Van de Moer Instruments vind je heel wat verschillende instrumenten. Zo zijn er toetsinstrumenten, snaarinstrumenten, drums, orgels, blaasinstrumenten en veel meer. Onder al deze categorieën zijn er telkens heel wat instrumenten ter beschikking. Daarbij horen natuurlijk ook accessoires want je moet je instrumenten kunnen stemmen en op een veilige manier vervoeren. Hou je er niet van om in de spotlights te staan maar eerder erachter? Voor licht- en geluidproducten kan je zeker en vast terecht bij Van de Moer Instruments. Linkshandige gitaren online kopen is dus niet het enige wat kan bij Van de Moer Instruments.   

Promo linkshandige gitaren

Als dat nog niet genoeg was kan je linkshandige gitaren online kopen met korting op de webshop. Bij elke categorie vind je telkens een promohoekje terug om al jouw favoriete instrumenten met korting te vinden. Wil je graag op de hoogte blijven van alle acties en nieuwtjes van Van de Moer Instruments? Schrijf je dan gerust in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een mailtje met alle updates.