Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Verlichting

29 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

29 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Verlichting kopen: online bij Van de Moer Instruments

Een optreden of een feestje gepland? Dan is de juiste verlichting cruciaal om tot de juiste sfeer te komen. Bij Van de Moer Instruments kan je verlichting online kopen. We beschikken in onze webshop over verschillende soorten. Spots met een lens zijn geschikt voor de algemene belichting in een ruimte. Er bestaan exemplaren met platbolle lenzen en met gekartelde lenzen. Daarnaast kan je ook opteren voor spots met een lenzenset. Dan kan je meer spelen met de lenzen en ze bijvoorbeeld tegenover elkaar zetten. Met een lenzenset kan je eveneens de lichtbundel vergroten, verkleinen, scherp en onscherp maken. Voor toneelvoorstellingen, shows of andere voorstellingen op een podium is zo'n lenzenset handig want je kan er eenvoudig personen, voorwerpen of andere elementen mee oplichten. Het verlichtingsassortiment van Van de Moer Instruments bestaat verder nog uit armaturen zonder lenzen (symmetrisch en asymmetrisch). De symmetrische worden vaak gebruikt als decorelement of als werklicht.    

Van de Moer Instruments: verlichting online bestellen

Feestje gepland? Moet je een optreden organiseren of is er een voorstelling gepland? Het licht bepaalt veel dus je kan je maar beter goed voorbereiden. In de webshop kan je je eveneens voorzien van allerlei muziekinstrumenten, maar ook microfoons, luidsprekers, randapparatuur, hoofdtelefoons en veel meer. Snuister ook zeker eens door het aanbod van de promoties waar je deze producten af en toe kan bestellen aan voordelige prijzen. Kies online je artikelen, voeg alles toe aan je winkelmandje, kies je betaalmethode en je bestelling wordt snel bij je thuis geleverd. 

Promoties verlichting

Verlichting online kopen is mogelijk bij Van de Moer Instruments. Je kan er voor basisverlichting terecht in de webshop. Naast verlichting vind je er ook geluidsartikelen. Bestel snel alles online en geniet er van een gratis verzending op je aankopen. Bij de promoties kan je genieten van kortingen op allerlei producten. Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste acties.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 99,99 (13)
 2. € 100,00 - € 199,99 (7)
 3. € 200,00 - € 299,99 (5)
 4. € 300,00 - € 399,99 (2)
 5. € 400,00 en daar boven (2)
Merk
 1. Stagg (15)
 2. GLX (2)
 3. FZone (1)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. FZone
 2. GLX
 3. Stagg
Prijs
 1. 15
  466