Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×
-->

Microfoons

Artikelen 1 tot 36 van 157 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 157 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Ruim aanbod microfoons bij Van de Moer Instruments

Ben je op zoek naar een nieuwe microfoon? Maar weet je niet goed welke microfoon het beste geschikt is? Bij Van de Moer Instruments vind je verschillende soorten microfoons: zang microfoons, instrument microfoons, microfoons met stemeffecttechnologie, draadloze microfoons, studio microfoons en verschillende accessoires voor microfoons. Verschillende merken maken deel uit van het aanbod:  Beyerdynamic, Audio Technica, Shure, Stagg en veel meer. Microfoons zetten geluid om in een elektrisch signaal en zijn dus essentieel voor geluidsopname en versterking, zowel in de studio als live. Ga voor een draadloze microfoon als je het belangrijk vindt om bewegingsvrijheid te hebben. Geen draad nodig? Neem dan een kijkje bij de zang microfoons als je zanger of spreker bent of bij instrument microfoons als je instrumentalist bent. Voor opnames in de beste kwaliteit kies je beter een studio microfoon. Meer dan genoeg keuze dus bij Van de Moer Instruments als je microfoons online kopen wil.  

Microfoon online kopen: voor elke gelegenheid de juiste microfoon

Zo veel microfoons, zo veel opties! Elke microfoon heeft zijn eigen specificaties en het kan overweldigend worden om tussen die veelheid aan apparaten het juiste voor jouw wensen en behoeften te vinden. De meest gebruikte zangmicrofoon aller tijden is bijvoorbeeld de Shure SM58. Liever een vintage uitvoering? Check zeker eens de Shure 55SH serie II. Zoek je een professionele miniatuur earset microfoon? Dan is de Shure MX153 misschien wel jouw nieuwe microfoon. Met de Boss VE-20 kan je de creatieve toer op met effecten als Distortion, Radio of Strobe. Ontdek het volledige aanbod in onze webshop! 

Microfoons en nog veel meer geluids- en lichtapparatuur

Naast allerlei instrumenten vind je bij Van de Moer Instruments een ruim aanbod geluidsapparatuur zoals luidsprekers, hoofdtelefoons, microfoons, mixers … Als je je eigen muziek wil opnemen, kan je bij Van de Moer Instruments terecht voor alle verschillende benodigdheden voor in de studio. Dat alles en microfoons online kopen doe je in alle vertrouwen bij Van de Moer Instruments. Bovendien helpen wij je graag verder bij je beslissing in geval van twijfel. Op de hoogte blijven van acties en nieuwe producten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!