Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Luidsprekers

Artikelen 1 tot 36 van 94 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 94 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Luidsprekers kopen? Online bij Van de Moer Instruments

Goede luidsprekers of speakers zijn noodzakelijk voor iedere muziekliefhebber. Ze zijn beschikbaar in alle soorten en maten, zodat je kan kiezen welke het beste aansluiten bij jouw behoeften. Zoek je luidsprekers voor professionele doeleinden of ben je eerder op zoek naar speakers voor je home entertainment systeem? Er zijn ook draagbare systemen en complete speakersets. Bij Van de Moer Instruments vind je verschillende luidsprekers, beschikbaar voor ruimere en beperktere budgetten, van de merken Yamaha, Stagg, Dynacord, Fender, HK Audio, Proel, Roland, Vonyx en zelfs megafonen van Vexus. Met die ruime keuze is je luidsprekers kopen online bij Van de Moer Instruments dus zeker een goed idee.

Luidsprekers online kopen: waar moet je op letten?

De plaats waar je de luidspreker wil opstellen, bepaalt al erg veel. Op de grond? Op een statief? Of zal je hem aan de muur bevestigen? Wil je grote luidsprekers of liever niet? Ook het geluid zelf is natuurlijk een bepalende factor. Om daarnaar te luisteren ben je natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel. Misschien wil je liever een luidsprekerset, zodat je niet meer zelf hoeft te combineren? En heb je al nagedacht of je actieve of passieve luidsprekers wil? Actieve luidsprekers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben geen ingebouwde versterker en daarbij moet je de luidsprekers dus apart aansluiten op een versterker. Ook het uitgangsvermogen is erg belangrijk: koop je een luidspreker van 100 watt, dan moet je ook een versterker kiezen van minstens 100 watt. Bekijk dus goed de productbeschrijving vooraleer je je luidspreker bestelt. 

Luidsprekers en nog veel meer geluids- en lichtapparatuur

Naast allerlei instrumenten vind je bij Van de Moer Instruments een ruim aanbod geluidsapparatuur zoals luidsprekers, hoofdtelefoons, microfoons, mixers … Als je je eigen muziek wil opnemen, kan je bij Van de Moer Instruments terecht voor alle verschillende benodigdheden voor in de studio. Dat alles en luidsprekers kopen online doe je in alle vertrouwen bij Van de Moer Instruments. Bovendien helpen wij je graag verder bij je beslissing in geval van twijfel. Op de hoogte blijven van acties en nieuwe producten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
 1. ()
Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (87)
 2. € 1.000,00 en daar boven (7)
Merk
 1. Roland (3)
 2. Yamaha (25)
 3. Hammond (1)
 4. Fender (4)
 5. Marshall (1)
 6. Stagg (13)
 7. Dynacord (1)
 8. HK Audio (13)
 9. Mackie (7)
 10. LD Systems (4)
 11. Vonyx (3)
 12. Fenton (2)
 13. Vexus (3)
Winkelen per