Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Licht- & Geluidsapparatuur

Artikelen 1 tot 36 van 535 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 535 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Licht- en geluidsapparatuur kopen bij Van de Moer Instruments

Of het nu is voor een feestje, evenement of winkel, aangepaste licht- en geluidsapparatuur zorgen gegarandeerd voor een professionelere indruk. Geen idee wat je precies allemaal nodig hebt voor jouw specifieke behoefte? Niet alleen voor de aankoop van de juiste materialen, maar ook voor advies kan je terecht bij Van de Moer Instruments. In ons assortiment Licht & Geluid vind je luidsprekers (actieve, passieve en sets), microfoons (voor zang, instrument, met effect, draadloos en studiomicrofoon), mengpanelen of mixers (analoog en powered), DJ-sets, verlichting, hoofdtelefoons (over oor, op oor en in oor), allerlei randapparatuur en accessoires zoals kabels, statieven, tassen, hoezen en andere. In elke categorie zijn er tientallen producten, voor verschillende budgetten en verschillende behoeften en eisen, naargelang het type gebruiker. Met zo'n ruim aanbod wordt licht- en geluidsapparatuur kopen erg eenvoudig.

Jouw betrouwbare partner voor licht- en geluidsapparatuur, en nog veel meer

Naast de ruime selectie apparatuur voor licht en geluid vind je bij Van de Moer Instruments allerlei verschillende muziekinstrumenten. Ontdek onze elektrische, akoestische of klassieke gitaren, snuffel rond bij de drums en toetsen, of misschien wil je wel experimenteren met het orgel, klassiek, keyboard, jazz of Hauptwerk. Ook blaasinstrumenten, van klarinetten en fluiten tot trompetten en saxofoons, vind je in onze webshop. Licht- en geluidsapparatuur kopen? Jazeker, maar ook nog veel meer dan dat!

Promo licht en geluid

Licht- en geluidsapparatuur kopen bij Van de Moer Instruments kan je ook met korting doen. Neem een kijkje op de pagina 'Promo Licht & Geluid', waar je steeds een overzicht van alle artikelen met korting uit de verschillende subcategorieën van Licht & Geluid vindt.