Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!
-6%

Kemper Profiler Head Black

Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black
Kemper Profiler Head Black

Kemper Profiler Head Black; het absolute neusje van de zalm in de wereld van modelling en amp simulation.

Normale prijs: € 1.695,00

Special Price € 1.599,00

Levertijd op aanvraag

Voorraad

Aalst: Levertijd op aanvraag

Borsbeek: Levertijd op aanvraag

Geraardsbergen: Levertijd op aanvraag

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Kemper Profiler Head Black


De Kemper Profiler Head Black is de ultieme oplossing voor iedere gitarist die graag een volledige controle heeft over zijn unieke sound, zonder te hoeven sleuren met speciale amps, cabinets en microfoons. Deze duivel-doet-al heeft alles onder de motorkap wat je maar kan wensen, van unieke amp simulations tot stompboxes en cabinets. 

Het hart van deze head vormt de technologie die ze 'Profiling' noemen. Dit is in feit amp simulation, maar dan van de allerlaatste lichting, die een diepte garandeert zoals je deze nog nooit zal hebben ervaren. Het uitgangspunt: de sound van een échte buizenamp beheersbaar en moeiteloos maken en in alle omstandigheden. Kemper komt zo tegemoet aan de vraag die gitaristen al eeuwen stellen rond buizenamps. Vaak wordt er immers weken of langer gewerkt in de studio aan wat dan die specifieke sound wordt die de gitarist uniek maakt. Die sound wordt dikwijls bereikt door unieke signal paths: unieke amps uit bv de sixties worden gecombineerd met een aantal custom cabinets en zo verder. Anderzijds is er dan nog de specifieke ruimte en de gebruikte microfoons en hun opstelling die hun rol spelen. Dit alles is allemaal moeilijk te reproduceren op het podium of zelfs in een andere studio. Met de Kemper maak je echter van de situatie een uniek 'profiel' die je terug kan oproepen wanneer je maar wil. Dit opent natuurlijk een scala aan mogelijkheden die je vroeger niet kon hebben. Jaloers op die vriend met die te gekke amp? Maak er een 'profile' van en je hebt de sound ook tot je beschikking! Zo kan je steeds jouw arsenaal aan toonmogelijkheden zelf uitbreiden. 
Als je niet meteen een versterker in huis hebt die het waard is om te 'profilen'; geen nood. Je kan meteen beschikken over een mooi scala aan amps, cabinets en microfoons. En er zitten er een paar heel mooie tussen, vaak van beroemde gitaristen en studio-goeroes! Bovendien kan je online naar hartenlust profielen downloaden en uitwisselen.
Op het podium is deze head ook uiterst bruikbaar. Die zware buizenamp hoef je niet meer mee te sleuren. Je kan hem rechtstreeks op een actieve monitor of de PA aansluiten. Als je dat wil, kan je natuurlijk nog steeds je eigen cabinet gebruiken (mits je er een poweramp tussen zet of de powered versie van de Profiler gebruikt). Geen enkele andere amp of multi-effect zal je immers de mogelijkheid geven om die exacte sound van in de studio mee te brengen naar het podium!
Ontdek alle mogelijkheden van deze Kemper Profiler Head Black in onze shops!

Alternatieven

Accessoires

Gratis levering

Je bestelling vanaf 50 euro wordt gratis geleverd. Piano's met meubel leveren, monteren en stellen we in bij jou thuis.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op een prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

Grote merken

Gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl en Gretsch vind je bij Van de Moer Instruments.

Voor & door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij ons kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten.