Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!
Johannus Vivaldi 150
Johannus Vivaldi 150
Johannus Vivaldi 150
Johannus Vivaldi 150

Johannus Vivaldi 150

Johannus vivaldi 150 prijs vanaf 9395,00 Euro

€ 10.395,00

Levertijd op aanvraag

Voorraad

Aalst: Levertijd op aanvraag

Borsbeek: Levertijd op aanvraag

Geraardsbergen: Levertijd op aanvraag

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Met hun bijzondere klank, uitmuntende klankafstraling en gevarieerde dispositie maken de johannus Vivaldi 150 een royaal gebaar naar het pijporgel. Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Of, anders gezegd: De Vivaldi is de moderne klassieker van Johannus.

De Vivaldi is niet zomaar een huiskamerorgel. Johannus bouwt natuurlijk nooit zomaar een orgel, maar de Vivaldi?s zijn wel heel bijzondere telgen in de orgelfamilie. Ze zijn zonder meer juwelen in de Johannus-collectie, omdat ze uitgebreide mogelijkheden bieden voor organisten die meer willen dan alleen studeren.

De organist die in zijn eigen huiskamer wil concerteren, heeft in de Johannus Vivaldi 150 een partner gevonden. Onder meer de rijke dispositie en het weergaloze audiosysteem maken dit orgel tot een bijzonder instrument. Een instrument waarmee je een band opbouwt. Een orgel waar je stiekem een beetje verliefd op wordt.

 
Ga maar eens zitten op de orgelbank van de tweeklaviers Johannus Vivaldi 150 met zijn 34 stemmen. Je registreert een zachtruisende Holpijp in het hoofdwerk en kiest een frivole Quintfluit voor een cantus firmus op het zwelwerk. Bij het eerste akkoord slaat de vonk meteen over. Wat een magnifieke klank! Al snel ontdek je dat de Vivaldi nog veel meer in huis heeft. Met de keuze uit een romantische, symfonische, barokke en historische orgelstijl, kun je jouw registratie tot op de millimeter finetunen op het gevoel dat jij bij jouw orgelspel hebt. Alsof dat niet genoeg is, kun je ook nog eens kiezen uit drie variaties per stijl. Ofwel: je beschikt over twaalf unieke orgels.
 
 

Want orgelpijpen, díé hoor je. Dankzij het geïntegreerde Real Time Sampling-systeem geeft jouw Vivaldi het geluid van beroemde pijporgels. In de digitale opnamen hoor je het authentieke pijporgelgeluid terug.

Dat gevoel wordt nog eens versterkt door het Adaptive Ambiance System, een techniek die de levensechte galm van kathedralen vanuit verschillende posities laat horen. Zit je ?t liefst op de orgelbank, dan overheerst de oorspronkelijke klank en hoor je de pijpen bij wijze van spreken tuffen. Zit je liever achterin de kerk, dan schakel je eenvoudig met een knopje over. Op de achterste bank van de kathedraal versmelt de orgelklank volledig met de galm en valt de duidelijke articulatie van tonen weg.

Doordat deze techniek nauw samenwerkt met LIVEreverb, beschik je bovendien ook nog eens over twaalf levensechte galmen. Eenvoudig verplaats je je van het lieflijke St. Salviuskerkje in Limbricht naar La Grand-Combe in Zuid-Frankrijk. En dat allemaal vanaf één en dezelfde orgelbank.

Wil je evenwel ook eens buiten de grenzen van het traditionele pijporgel kijken, dan biedt de Vivaldi optioneel een keur aan solo- en orkeststemmen, zoals strings, een trompet, een piano, een harp en een gospel-orgel.

 

Extra info

 

U bent geïnteresseerd in een Vivaldi-orgel en wil meer informatie? Neem dan contact op met Van de Moer Instruments (053.21.37.29   Info@vandemoer.be). Wij voorzien u graag van antwoorden op al uw vragen.

 

Vous êtes intéressé par un orgue Vivaldi et voudriez plus de renseignements ? N?hésitez pas à contacter Van de Moer Instruments (053.21.37.29   Info@vandemoer.be). Ils se feront un plaisir de répondre à toutes vos questions.


If you are interested in a Vivaldi organ and would like more information, then please contact Van de Moer Instruments (053.21.37.29   Info@vandemoer.be). They look forward to answering your questions.
 

 

Alternatieven

Accessoires

Gratis levering

Je bestelling vanaf 50 euro wordt gratis geleverd. Piano's met meubel leveren, monteren en stellen we in bij jou thuis.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op een prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

Grote merken

Gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl en Gretsch vind je bij Van de Moer Instruments.

Voor & door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij ons kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten.