Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!
Ibanez AW54CE-OPN Artwood Open Pore Natural

Ibanez AW54CE-OPN Artwood Open Pore Natural

€ 329,00

Levertijd 3-7 dagen

Voorraad

Aalst: Levertijd 3-7 dagen

Borsbeek: Levertijd 3-7 dagen

Geraardsbergen: Levertijd 3-7 dagen

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

De Ibanez AW54CE-OPN is de elektrische broer van de AW54-OPN. Oftewel, deze westerngitaar heeft ingebouwde elektronica, zodat u hem naast akoestisch ook versterkt kunt gebruiken. Ideaal voor opnames thuis en in de studio en natuurlijk live op het podium. De Ibanez AW54CE wordt gekenmerkt door een klankkast van mahonie (ook de top!) met een 'Open Pore Natural'-afwerking. Deze elektrisch-akoestische westerngitaar uit de Artwood-serie van Ibanez biedt u zowel akoestisch als versterkt een volle, warme en diepe klank. En dat voor een verrassend betaalbare prijs!

Ibanez AW54CE-OPN: Cutaway Electric

Deze CE-uitvoering van de Ibanez AW54 is een zogeheten 'Cutaway Electric'. Oftewel, deze akoestische gitaar is tevens elektrisch en voorzien van een cutaway. De cutaway is een uitsparing in de klankkast waarmee u gemakkelijker bij de hogere frets kunt komen. Verder is de AW54CE een 'solid top' Dreadnought-model dat gekenmerkt wordt door een grote, dikke klankkast met een bovenblad (top) van massief (solid) mahoniehout. Deze combinatie van formaat en houtsoort resulteert in een gitaar die heerlijk resonant is en een volle, rijke en open klank produceert.

Fishman-element en uitgebreide voorversterker

Het elektrische gedeelte van deze akoestische westerngitaar bestaat uit een Sonicore 'undersaddle pickup' van het beroemde merk Fishman. Deze pikt het geluid uit de snaren en klankkast op en stuurt het als een elektrisch signaal naar de Ibanez AEQ210TF voorversterker. Op deze voorversterker vindt u een volumeregeling, 2-bands equalizer en phase-functie, zodat u totale controle hebt over het versterkte geluid. Tot slot is er een digitaal stemapparaat ingebouwd met LED-indicatoren, waarmee u de gitaar snel en eenvoudig op stemming brengt en houdt.

Alternatieven

Accessoires

Gratis levering

Je bestelling vanaf 50 euro wordt gratis geleverd. Piano's met meubel leveren, monteren en stellen we in bij jou thuis.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op een prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

Grote merken

Gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl en Gretsch vind je bij Van de Moer Instruments.

Voor & door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij ons kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten.