Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Gitaar- en Bas Effecten

Artikelen 1 tot 36 van 499 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 499 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Gitaar- en bas effecten kopen bij Van de Moer Instruments

Gitaar en basgitaar bespelen, het is heel erg prettig. Daarbij nog eens een effect gebruiken maakt het helemaal speciaal. Bij Van de Moer Instruments kan jij gitaar- en baseffecten kopen. Effectpedalen bestaan in principe uit 3 categorieën. Zo zijn er de stompboxes, footswitches en multi-effectpedalen. De eerst zijn pedalen de meest simpele. Deze dienen enkel om je effect aan of uit te zetten. Bij de footswitches kan je de versterkers of effectapparatuur op afstand bedienen. De laatste zijn één van de leukste. Hier kan je namelijk verschillende effecten opslaan en ze telkens oproepen wanneer nodig. Hier kan je volgende effecten bijvoorbeeld op plaatsen: Chorus, Flanger, Phaser, Echo, distortion, gain, treble, bass, ... Kies je favoriete of gebruik ze om je favoriete liedjes na te spelen.  

Van de Moer Instruments: het juiste effect

Bij Van de Moer Instruments ontdek je steeds het juiste effect van je favoriete instrumenten. Je vindt er een ruim assortiment van verschillende soorten instrumenten. Zo zijn er snaarinstrumenten, blaasinstrumenten, toetsinstrumenten, orgels, DJ-materiaal, … Welk genre je ook graag speelt, naast gitaar- en bas effecten online kopen is er telkens iets in de aanbieding voor jou. Zou je graag wat bijleren? Ontdek dan enkele handige boeken om te beginnen met gitaar, piano of andere instrumenten te bespelen.  

Promo gitaar- en baseffecten

Je kan ook gitaar- en baseffecten kopen met een welverdiende korting. Ontdek bij elke categorie een promohoek en kies uit verschillende instrumenten en accessoires met korting. Blijf je graag op de hoogte van acties en leuke weetjes? Schrijf je vrijblijvend in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe updates.