Fender Villager 12-String, Walnut Fingerboard, Tortoiseshell Pickguard, Aged Natural

Fender Villager 12-String, Walnut Fingerboard, Tortoiseshell Pickguard, Aged Natural

Welkom in de betoverende wereld van de Fender Villager 12-string Natural. Geïnspireerd door de iconische ontwerpen van Fender elektrische gitaren, maakt deze akoestische gitaar deel uit van de California Player-serie. Ze roept de geest van avontuur en vrijheid op die zo kenmerkend is voor de westkust, en nodigt muzikanten uit om hun individuele creativiteit te ontketenen en conventies te doorbreke
€ 569,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0072799

Fender Villager 12-String, Walnut Fingerboard, Tortoiseshell Pickguard, Aged NaturalMet oog voor detail is deze buitengewone 12-snarige gitaar vervaardigd, met een massief sparren bovenblad, sapele zij- en achterkant, en een Newporter auditorium body-vorm zonder uitsparing. Het resultaat? Een opmerkelijk veelzijdig instrument dat zowel precisie als kracht levert, terwijl het garant staat voor urenlang comfortabel spelen.

De nato-hals heeft een slank "C"-vormig profiel dat ontworpen is voor moeiteloos spelen, compleet met grafietversterkingsstaven voor stabiliteit. Met een schaallengte van 24,75 inch geniet je van precies de juiste snaarspanning. En laten we de '60s-geïnspireerde "hockey stick" kop, een knipoog naar Fender's rijke akoestische erfgoed, niet vergeten.

Andere hoogtepunten zijn onder meer de vintage-stijl stemmechanieken voor soepel en nauwkeurig stemmen, een GraphTech® NuBone® topkam en zadel die zorgen voor die kenmerkende resonantie van 12-snarige gitaren, en een Fishman® Flex voorversterkersysteem. Wanneer het instrument is aangesloten op een versterker of opnameapparaat, wordt het natuurlijke geluid van de Villager 12-string nauwkeurig gereproduceerd, zodat jouw muziek echt tot zijn recht komt.

Als kers op de taart wordt dit buitengewone instrument geleverd met een luxe draagtas, waardoor transport en bescherming een fluitje van een cent zijn.

Gedurfd, opvallend en absoluut uniek - de California-serie-instrumenten maken geen compromissen tussen moeiteloze bespeelbaarheid, uitzonderlijke geluidskwaliteit en opvallende stijl voor degenen die durven om iets buitengewoons te spelen. Voor wie zich wil wagen aan onontgonnen muzikaal terrein, is de Fender Villager 12-string Natural jouw ticket naar avontuur.

Meer informatie

Meer informatie
MerkFender