Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!

Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash)

Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash)
Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash)
Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash)

Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash). De geweldige reeks Fender American Elite vervangt de reeks Fender American Deluxe. Compound hals, noiseless elementen van de nieuwe generatie en geleverd met deluxe case!

€ 1.879,00

Levertijd op aanvraag

Voorraad

Aalst: Levertijd op aanvraag

Borsbeek: Levertijd op aanvraag

Geraardsbergen: Levertijd op aanvraag

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash)

De Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash) behoort tot de geweldige American Elite Stratocaster. Innovatieve instrumenten die traditie weten te combineren met een modern sound en feel, dat zijn de gitaren van de nieuwe reeks ?Fender American Elite? ten voeten uit. Ontworpen voor muzikanten ?pur sang?, die iedere dag en ieder uur topprestaties van hun instrument verwachten en niets minder dan exceptioneel comfort en uiterst uitgebreide klankmogelijkheden eisen.
Alle American Elite Fenders zijn uitgerust met de nieuwe Noiseless Pickups van de vierde generatie die hun gelijke nog niet hebben gevonden: het is immers dé pickup die je nodig hebt als je een reeks vintage geluiden tot je beschikking wil hebben zonder enige vorm van ruis of bijgeluiden. Helder clean tot vet overstuurd: de pickups doen het zonder moeite.
De hals is ontworpen voor snelle actie en moeiteloze positiewissels en heeft een modern ?C?-profiel aan de nut. Het profiel gaat echter over naar een ?D?-vorm aan de nekhiel, wat resulteert in een ongezien speelcomfort dat vingeracrobatiek maximaal ondersteunt!
De stemmechanieken kregen het locking-mechanisme mee, hebben een maximale betrouwbaarheid en zijn een garantie voor ?buzzfree? speelplezier. De moderne ?two-point? tremelo is een zegen voor wie subtiele en gevoelige touches wil geven aan zijn spel zonder te hoeven inzitten over de stemvastheid.
En dan hebben we het nog niet gehad over de adembenemende looks van deze gitaren! Een lichtjes hertekende bodyvorm dat perfect aansluit aan het lichaam, de paarlemoeren fretmarkeringen, het elegante Fender-logo,? Zelden straalde een instrument zoveel finesse en kwaliteit uit!

Wordt geleverd met een Elite Molded Case, voor de optimale bescherming van uw instrument.

Fender Telecaster

Het oermodel is de Telecaster,  een gitaar zonder franjes en al te veel poespas. Oorspronkelijk heette dit model de Broadcaster. Deze benaming werd echter gebruikt door Gretsch voor een serie drumstellen. Daarom werd de Broadcaster de Telecaster. De in deze tussenperiode gefabriceerde gitaren kregen geen officiële naam mee, en worden door verzamelaars de 'nocaster' genoemd. Hoewel de Tele enkele kinderziektes kende, werd het een eerste succes voor Fender. De eenvoudige opzet en relatief bescheiden prijs zat daar zeker voor iets tussen.

Fender Stratocaster

Toch werd de eerste echte hit een andere gitaar: de Stratocaster, zoals deze Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash).  Deze gitaar zag het levenslicht in 1954 en was een iets minder eenvoudig model dan de Tele. Zo had de gitaar drie kenmerkende 'single coil' elementen, in plaats van twee. De body was ook iets 'luxueuzer' uitgewerkt dan de 'plank' van de Telecaster. De Stratocaster is nog steeds de meest gekende en populaire gitaar ter wereld. Een onwaarschijnlijk lange lijst beroemde gitaristen speelde ooit op een Stratocaster: Eric Clapton, John Mayer, The Edge, Jimmy Hendrix, Richie Blackmore,... De Stratocaster is dan ook een gitaar waarmee je veel richtingen uit kan qua sound. Bovendien bestaan er zoveel uitvoeringen dat iedere muzikant wel een strat kan vinden op zijn of haar lijf geschreven. Er bestaan bovendien Stratocasters in alle prijscategorieën.


Benieuwd naar deze Fender American Elite Stratocaster MN Tobacco Sunburst (Ash)? Kom hem dan zeker eens testen! Weg van deze gitaar maar krap bij kas? Kom dan zeker eens de voorwaarden voor afbetaling bespreken!

Alternatieven

Accessoires

Gratis levering

Je bestelling vanaf 50 euro wordt gratis geleverd. Piano's met meubel leveren, monteren en stellen we in bij jou thuis.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op een prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

Grote merken

Gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl en Gretsch vind je bij Van de Moer Instruments.

Voor & door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij ons kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten.