Earthquaker Devices Palisades - Gitaareffect

Earthquaker Devices Palisades - Gitaareffect

€ 269,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0016550
EarthQuaker Devices zei dat ze zou nooit dit pedaal te maken, maar nu dat het is aangekomen, heeft de Palisades het laatste hoofdstuk in de Tube Screamer codex geschreven.
Doorheen pedaal geschiedenis, is veel ophef gemaakt van de omvang van de Tube Screamer modificatie lore-the mods zijn bijna net zo oud als het pedaal zelf. Van juiced inbreng condensatoren en buffer omissie aan boord te boosts en elke smaak van diode knippen, de wegen zijn goed reisden. Originele TS808 engineer Susumu Tamura kon niet de enorme hoeveelheid kennis opgedragen aan zijn ambacht voorzien, maar het is duidelijk dat als gevolg van het bedrag van verfijning die sinds heeft plaatsgevonden in de afgelopen decennia, de Tube Screamer is een van de gevolgen wereld koninklijke kringen. Het geluid is en heeft meer dan 40 jaar tijdloze gebleven, en nu Earthquaker Devices is de onbetwiste handleiding, de maatstaf waaraan alle andere Tube Screamers nu gemeten kan worden samengesteld.
De Palisades biedt onderdak aan een duizelingwekkende reeks van opties, geen van die afbreuk doen aan het doel van de uitputting van de Tube Screamer potentieel. Populaire mods zoals een helderheid schakelaar en buffer bypass zijn zeker aanwezig. Toch heeft Earthquaker ook gewaagd waar weinig durven te betreden met de toevoeging van twee draaischakelaars aan de waarde van de input condensator controle (het label "bandbreedte") en het knippen diode configuratie (met het label "Voice"). De meeste Tube Screamer varianten die ervoor kiezen om deze opties zijn onder andere doen dat met een schakelaar, twee posities voor twee verschillende condensatoren en drie posities voor het knippen, het centrum van die typisch een diode lift, betekent dat er geen knippen. Met de implementatie van vijf- en zes-weg-draaischakelaar voor de bandbreedte en Voice, respectievelijk-Earthquaker is sterk uitgebreid de opties die binnen handbereik van de gebruiker liggen.
Natuurlijk, Earthquaker is niet alleen tevreden met een paar draaischakelaars en dergelijke; ze hebben ook twee aparte gain kanalen-A en B-die de speler kan schakelen via een voet- toegevoegd. En niet te worden overtroffen door letterlijk elk pedaal op de markt, een impuls is ook opgenomen dat via een derde pedaal kan worden geactiveerd. Effectief, dit maakt van de Palisades in vier verschillende Tube Screamer configuraties op pedaal van een speler in een keer-Gain A met of zonder boost en Gain B met of zonder boost. Voeg in de Voice, bandbreedte, Buffer en Bright schakelaars en het aantal combinaties wordt maar liefst 480. Waarlijk, de Palisades is een Tube Screamer voor de leeftijden en daarbuiten. Vijf-weg bandbreedte selector, van leunde naar buiten om robuuste Zes richtingen clipping-schakelaar, met silicium, asymmetrische, LED, MOSFET, Schottky diode en lift Buffer aan / uit schakelen Helderheid Twee onafhankelijke voetschakelbare gain kanalen voet schakelende boost circuit -9vdc operatie

Meer informatie

Meer informatie
MerkEarthquaker Devices