Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!

Duesenberg Fullerton CC Vintage White Case incl

Duesenberg Fullerton CC Vintage White. De echte fullerton van DUesenberg, het beste van hollow body en solid body in één gitaar!

Voorraad

Aalst: Levertijd op aanvraag

Borsbeek: Levertijd op aanvraag

Geraardsbergen: Levertijd op aanvraag

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Duesenberg fullerton cc vintage white

Promo op laatste winkelmodel.

De Duesenberg fullerton cc vintage white is een hollow body met center block. De typische problemen van een hollow body heb je met de Starplayer niet: door de center block heb je geen feedback bij hogere volumes of oversturing. Ook de elementconfiguratie is bijzonder. Je beschikt immers niet alleen over de lekker vintage klinkende P90, maar ook over een klassiek scheurende humbucker, die bovendien nog eens schakelbaar is naar single coil. Zo heb je een ton aan killer tones tot je beschikking! Qua comfort zijn er weinig gitaren die het gaan winnen tegenover deze Duesenberg. Mede door de met de computer nagemeten afstelling, de PLEK-behandeling, is de actie en afstelling ideaal. Ook de speciaal door Duesenberg ontwikkelde tremolo, de 'doozy', is consistent en zal nooit je gitaar doen ontstemmen.

Duesenberg


Wie op zoek is naar een gitaar die verbluffende retro-looks combineert met een ongekend speelcomfort en een ton aan geheel unieke sounds, moet beslist de gitaren van Duesenberg eens checken. Deze gitaren zijn gitaren van topkwaliteit vervaardigd in Duitsland, die moeiteloos traditie en moderne innovaties combineren.

Gekend gitaarvolk

Ook gekende gitaristen wisten Duesenberg al te ontdekken en te appreciëren: Joe Walsh en Glenn Frey van The Eagles, Mike Campbell, Bob Dylan, Jeff Lynne, John Mayer, Chris Cornell van Soundgarden,… Ook zij kozen voor het merk omwille van het unieke geluidspalet, de geweldige bespeelbaarheid en de art-deco looks, tot in de fijnste puntjes en details afgewerkt.

Modellen van Duesenberg


Duesenberg heeft een streepje voor op andere topmerken niet alleen omwille van zijn esthetische kenmerken. Het merk onderscheidt zich ook door de ontwikkeling van eigen hardware, unieke elektronische schakelingen met combinaties die je op andere gitaren zelden kan vinden (bv humbuckers met P90’s) en een haarfijne computergestuurde afstelling. Joe Walsh (The Eagles) zegt niet voor niets: “There are some guitars that stand alone and Duesenberg is one of them.”

Gekende modellen zijn de Starplayer TV, D49, D59, Gran Majesto, Gran Royale, Fullerton, Paloma, Duesenberg fullerton cc vintage white… Ontdek ze in de webshop van Van de Moer Instruments.

Benieuwd naar deze Duesenberg fullerton cc vintage white? Neem contact met onze gitaarspecialist!

Alternatieven

Accessoires

Gratis levering

Je bestelling vanaf 50 euro wordt gratis geleverd. Piano's met meubel leveren, monteren en stellen we in bij jou thuis.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op een prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

Grote merken

Gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl en Gretsch vind je bij Van de Moer Instruments.

Voor & door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij ons kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten.