Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Blaasinstrumenten voor de echte muziekliefhebber

Ontdek alle blaasinstrumenten »

Blaasinstrument kopen? Online bij Van de Moer Instruments!

Ben je op zoek naar blaasinstrumenten? Bekijk dan zeker het brede aanbod blaasinstrumenten op de webshop van Van de Moer Instruments: klarinettenfluitensaxofoons, trompetten, mondharmonica's, melodica en andere blaasinstrumenten zoals trombones, tuba's, hoorns, bugels, cornets en grootkoper. Ook voor accessories voor jouw blaasinstrument  ben je bij Van de Moer Instruments aan het juiste adres. Denk maar aan standaarden, rieten, draagriemen, onderhoudkits, ... Bij Van de Moer Instruments kan je rekenen op kwaliteitsintrumenten van topmerken als Yamaha, Hohner, Levante, Roland, Stagg, Riedl, Hercules, Belcanto en nog veel meer! Je blaasinstrument kopen online is eenvoudig, snel én veilig in de webshop van Van de Moer Instruments.  

Brede waaier aan blaasinstrumenten en accessoires

Naast blaasinstrumenten vind je in onze webshop ook een heleboel andere muziekinstrumenten. Ben je op zoek naar een elektrische, akoestische of klassieke gitaar? Of misschien wil je wel graag leren drummen? Ook piano's, orgels, muziekapparatuur, ... vind je bij Van de Moer Instruments. Een ruim aanbod instrumenten en dus ook blaasinstrumenten kopen online kan in enkele klikken bij Van de Moer Instruments! Daarnaast kan je er ook van op aan dat je deskundig advies ontvangt voor de aanschaf van je volgende instrument. Ook wat betreft onderhoud geven we je de beste tips en tricks mee!

Ontdek onze promoties op blaasinstrumenten

Je blaasinstrument kopen online bij Van de Moer Instruments kan bovendien ook met korting. Bekijk snel onze promotiepagina waar je alle kortingen vindt op onze blaasinstrumenten en accessoires.

Ontdek alle blaasinstrumenten »