Catalogus
Filter op

Basgitaren

€199,00
€595,00
€489,00
€1059,00
€956,00

Basgitaren kopen: online bij Van de Moer Instruments

De basgitaar moest in de jaren 30 van vorige eeuw eigenlijk de contrabas vervangen. Pas later kwam de basgitaar volledig tot zijn recht in de popmuziek. In 1936 was er de eerste basgitaar, al was dat niet meteen een succes. Leo Fender kwam iets later wel met een succesvol model: de Precision Bass. De Fender is ook vandaag nog steeds in productie en wordt gezien als de grootvader van de basgitaren. De basgitaar ligt bovendien aan de basis van de rock- en popmuziek en de ontwikkeling van de jazz.

Basgitaren online kopen is helemaal van deze tijd. Je vindt een ruim aanbod basgitaren en andere instrumenten bij Van de Moer Instruments. Je hebt de keuze tussen akoestische en elektrische basgitaren. Opgelet hierbij want beiden zullen nood hebben aan een versterker om het geluid duidelijk te horen. Welke basgitaar je het beste kiest, ligt aan jezelf. Op basis van je eigen smaak, je niveau, gevoel en het budget kan je bepalen welk exemplaar bij je past. Duurdere modellen hebben uiteraard een betere afwerking, bespeelbaarheid en klank. Als beginner kies je ook beter niet voor het goedkoopste model, want die zijn veel moeilijker om te stemmen, hebben een slechtere klank en zijn ook niet eenvoudig te bespelen waardoor je sneller zal opgeven en laat dat nu net niet de bedoeling zijn. Kies voor een basgitaar tussen 170 en 300 euro als starter. Hou rekening dat je hierbij waarschijnlijk een versterker moet kopen. Bij Van de Moer Instruments kan je gerust kiezen voor het starterspakket. Daarin zit eveneens een kleine versterker, aangevuld met een stemmer, kabel, plectrums en dvd of lesboek.

Ben je geen beginner meer en wil je ook basgitaren online kopen bij Van de Moer Instruments? Dan kan je beter kiezen voor een duurder model. De Ibazez SRX-reeks biedt veel bas voor je geld. De allerduurste modellen zijn al snel rond 1000 euro. Hier vind je ook Fender en Ibanez terug als grootste spelers.

Van de Moer Instruments: uw muziekinstrument

Van de Moer Instruments is jouw specialist als je in de ban bent van muziekinstrumenten. In deze webshop vind je tal van instrumenten. Op die manier is er voor elk wat wils. Je vindt er verschillende soorten gitaren, blaasinstrumenten, toetsinstrument, orgels, drums en veel meer. Ben je linkshandig? Dan zijn er aangepaste gitaren voor jou in de aanbieding. Wil je geproduceerde muziek graag opnemen in een studio? Dan vind je ook hier veel accessoires die je kan gebruiken om je mooiste songs op te nemen. Basgitaren online kopen en veel meer is heel eenvoudig bij Van de Moer Instruments. Alles wordt, afhankelijk van leverancier, binnen enkele werkdagen geleverd. Is je bestelling boven de 50 euro? Dan worden er geen vervoerskosten aangerekend. Is het minder dan 50 euro, dan betaal je 10 euro verzendingskosten.

Promo basgitaren

Je basgitaren online kopen, dat hoeft niet duur te zijn. In elke categorie vind je steeds een promohoek terug waar er veel instrumenten met korting worden aangeboden. Daarnaast zijn er steeds verschillende instrumenten aan verscheidene prijzen aanwezig. Zo zijn er voor de starters en de gevorderden onder ons steeds verschillende mogelijkheden.