AER Compact 60 Slope - Gitaarversterker

AER Compact 60 Slope - Gitaarversterker

AER compact 60 slope. De klassieke compact 60 akoestische gitaarversterker is er nu in een 'slope' versie, waarmee je een nog betere projectie krijgt.
Special Price € 1.068,00 Regular Price € 1.129,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0018759

AER Compact 60 Slope

De Compact 60 3 is een professionele, compacte doch krachtige versterker voor akoestische gitaar dat zowel in de studio als thuis en op het podium zijn plek heeft. Klein, krachtig én bijzonder gebruiksvriendelijk. Het design van de AER compact is volledig gericht op de singer-songwriter, die zowel voor de akoestische gitaar als de vocals kwaliteit verwacht en eist. De Compact 60 3 bied je dit én meer. Zo is de versterker met de bijgeleverde gigbag overal makkelijk mee naar toe te nemen. De AER Compact 60 3 is de ideale metgezel voor de akoestische performer en zal je nooit in de steek laten! Helder en transparant, en zonder vervorming, zelfs op hoge volumes. De AER Compact Slope biedt je dezelfde specs, maar met een uniek ontwerp die je een nog betere projectie biedt!

AER is een Duits kwaliteitsmerk dat staat als een huis, en is sinds jaar en dag de partner voor akoestische gitaristen. Bij AER noemen ze zichzelf niet voor niets 'the acoustic people'. Zij zien immers het muzikantschap als een 'way of life', waarbij authenticiteit en beleving centraal staan.
AER: échte akoestische gitaarversterkers

AER amps zag het levenslicht in 1992, en is zonder meer een gevestigde waarde geworden voor akoestische gitaristen overal ter wereld. Hoe ze dat hebben gedaan? Eerst en vooral door steeds trouw te blijven aan hun doelstelling. Bij AER streven ze immers steeds naar versterkers die je akoestische gitaar ook écht laten klinken als een akoestische gitaar. Zonder franje, zonder vervorming, zonder poespas. En dat is wat een akoestische gitarist wil: de akoestische gitaar die versterkt klinkt zoals de gitaar zelf. Want je wil immers de gitaar horen, niet de amp!

Akoestische gitaar versterken

De akoestische klank van je gitaar natuurgetrouw versterken, het is niet zo evident. In de studio wordt er vaak gekozen voor een (dure) condensatormicrofoon, of een opstelling van meerdere microfoons. Waarom doen ze dat? Wel, de manier waarop wij de klank van een akoestische gitaar ervaren is zeer complex. De projectie, de resonantie, de akoestiek,... Er zijn vele elementen waarmee de klank wordt bepaald, en een opstelling met verschillende microfoons geeft het uiteindelijk het meest natuurgetrouwe beeld. In een live situatie is zo'n opstelling echter moeilijk te beheersen. De microfoons zouden immers vaak problemen met feedback opleveren, en meer dan eens zou je optreden uitdraaien op een waar fiasco. In de praktijk wordt daarom vaak gekozen voor de oplossing van ingebouwde gitaarelementen. Deze werken echter magnetisch of met een zogenaamde 'piëzo'. De klank daarvan, en zeker van de goedkopere exemplaren, kan nogal 'koud', hard en direct uitvallen. De unieke klank en projectie van de akoestische versterkers van AER biedt een oplossing voor dit probleem. Niet alleen je klank zal er op vooruitgaan, ook de praktische kant van de zaak wordt eenvoudiger. De akoestische versterkers vormen immers meteen de ideale monitor, die je zo kan laten doorlinken naar de PA.

AER akoestische versterkers bij Van de Moer Instruments

Als officiele dealer van AER vind je alle akoestische gitaarversterkers van het Duitse kwaliteitsmerk in de winkels en de webshop van Van de Moer Instruments. Daarnaast vind je ook de akoestische gitaarversterkers van Boss, Fender, Acus, Fishman,... bij Van de Moer Instruments. Vragen? Stel ze gerust aan onze gitaarspecialisten en neem contact!

 

Meer informatie

Meer informatie
MerkAER

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AER Compact 60 Slope - Gitaarversterker
Uw waardering