AER Alpha akoestische versterker - Gitaarversterker

AER Alpha akoestische versterker - Gitaarversterker

De AER Alpha is een compact, doch krachtige gitaarversterker voor akoestische gitaar. De ideale metgezel voor de singer-songwriter!
Special Price € 799,00 Regular Price € 849,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0018757

AER Alpha

De AER Alpha heeft 40 Watt vermogen, één kanaal met twee instelbare ingangen en een digitale galm. Met de Alpha heb je een kleine, maar bijzonder dappere akoestische gitaarversterker in handen. Hij is immers klein van formaat, maar heeft een geweldige klank die zeker zijn mannetje kan staan in vele situaties. Blijft steeds open en helder klinken, en kan verbazend veel bas aan.

AER is een Duits kwaliteitsmerk dat staat als een huis, en is sinds jaar en dag de partner voor akoestische gitaristen. Bij AER noemen ze zichzelf niet voor niets 'the acoustic people'. Zij zien immers het muzikantschap als een 'way of life', waarbij authenticiteit en beleving centraal staan.

AER: échte akoestische gitaarversterkers

AER amps zag het levenslicht in 1992, en is zonder meer een gevestigde waarde geworden voor akoestische gitaristen overal ter wereld. Hoe ze dat hebben gedaan? Eerst en vooral door steeds trouw te blijven aan hun doelstelling. Bij AER streven ze immers steeds naar versterkers die je akoestische gitaar ook écht laten klinken als een akoestische gitaar. Zonder franje, zonder vervorming, zonder poespas. En dat is wat een akoestische gitarist wil: de akoestische gitaar die versterkt klinkt zoals de gitaar zelf. Want je wil immers de gitaar horen, niet de amp!

AER akoestische gitaarversterkers bij Van de Moer Instruments

Bij Van de Moer Instruments kan je een ruim gamma vinden aan akoestische gitaarversterkers. Naast AER vind je er Roland, Acus, Boss, Fishman, Ashdown, Fender,... Vragen over akoestische gitaarversterkers? Neem contact met onze gitaarspecialisten!  

 

Meer informatie

Meer informatie
MerkAER

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AER Alpha akoestische versterker - Gitaarversterker
Uw waardering