Skip Navigation Links

Account en login

Als U nieuw bent als klant, of voor de eerste maal Uw aankopen online verricht, dient U zich te registreren om een account te maken. Wij vragen daarbij naar die persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn om een vlotte levering en service mogelijk te maken. Uw gegevens bevinden zich bij ons in een veilige omgeving: zowel uw persoonlijke als bankgegevens zijn beschermd door ons eigen systeem enerzijds en Ogone Payment Services anderzijds.

Uw gegevens worden door ons ook gebruikt om U nog beter te dienen en U op de hoogte te houden van voor U mogelijk interessante aanbiedingen en producten. Indien U dit niet (meer) wenst, kan U zich eenvoudig uitschrijven voor deze dienst via mail.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Opdat U veilig en in alle comfort uw betaling zou kunnen verrichten werken wij met Ogone Payment Services. Ogone omvat volgende betaalmogelijkheden:

-    iDeal: U betaalt via uw vertrouwde systeem van internetbankieren van uw eigen bank.
-    Paypal: Online service waarmee u gratis betalingen kan verrichten via PC en mobiele telefoons.
-    Mastercard en Visa: Via deze creditcards kan u makkelijk en snel betalen. Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet opgeslagen.

Daarnaast kan u ook betalen via:

-    Bankoverschrijving: U schrijft het bedrag zelf over via internetbankieren of een schriftelijke overschrijving. U ontvangt van ons via mail alle benodigde betaalgegevens. Hou er wel rekening mee dat uw betaling één of meerdere dagen onderweg is wat een vertraging oplevert voor uw levering. U ontvangt van ons een bevestigingsmail wanneer de betaling bij ons is aangekomen.
-    Betalen in de winkel: U kan producten die U bestelt via de website ook afhalen en betalen in de winkel. In de winkel kan U ook een aanvraag doen voor gespreide betaling via Beobank.